Siøvej 2, 6710 Esbjerg V

Familievilla i attraktive Fovrfeld, tæt på skole og indkøb.

Hvis man søger en villa hvor alt - såvel indvendig som udvendig - fremtræder i velholdt stand, er denne villa absolut et besøg værd.

Her får du 147 m2 bolig, hvor materialevalget er lyst og moderne, vinduerne og døre er skiftet i 2014 til træ/alu, køkken fra 2011, bryggers fra 2014 og bad fra 2015. Endvidere har køkken-alrum og stue et flot hvidolieret asketrægulv. Husets absolutte hjerterum er det kombinerede køkken-alrum og stue i forlængelse af hinanden. Her er en god indretning med masser af lys fra store vinduespartier og direkte udgang til terrassen. Dette giver en god atmosfærer i hele huset, hvor man virkelig føler sig hjemme.

Huset er beliggende i Fovrfeld, tæt ved den populære Fovrfeld skole samt Dyreskoven. Fra ejendommen kan man ligeledes nemt komme til vandet, Sædding strand, stadion og centrum, så her ligger man meget centralt i forhold til de faciliteter Esbjerg byder på.

Huset indeholder: Bryggers med nyere inventar, vask samt vaskesøjle og god plads til overtøjet. Disp. rum i forlængelse af bryggers, der er et super supplement til det nuværende bryggers. Nyere køkken-alrum i åben forbindelse med stue, hvor du har plads til hele familien og hvor der er direkte udgang til haven. Soveværelse med faste skabe. 3 børneværelser, det ene med faste skabe. Badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, badekar og brus samt nyere lyst inventar.

Lukket have med gode sydvestvendte terrasser, primært anlagt med terrasseareal med gode sol og læ forhold samt græsplæne og flot integreret drivhus. Tilhørende super skønt isoleret hobbyrum/værksted i forlængelse af garagen samt stor overdækning på ca. 30 m2.

Kontakt os allerede idag og book en uforpligtende fremvisning, og oplev denne velindrettede villa i det attraktive Fovrfeld.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.