Parkvej 139, 6710 Esbjerg V

Super flot og moderniseret villa i Fovrfeld

I Fovrfeld med kort afstand til indkøb, den populære skole og Dyreskoven, ligger denne meget velholdte og rigtig flotte villa, som har fået en gennemgående modernisering.

Fra ejendommen kan man nemt komme til vandet i Sædding, Stadion og centrum, så her ligger man meget centralt i forhold til de faciliteter Esbjerg byder på.
Ejendommen fremstår utrolig flot, og sælger har holdt en enkelt og stilren linie igennem hele ejendommen.

Indeholder: Entre. Stort lyst værelse med askeparketgulv og skabe. Endnu et stort værelse ligeledes med skabe. Flot badeværelse fra 2005 i lyse materialer og med gulvvarme. Lækkert køkken med HTH højglans elementer og ovenlysvindue som giver godt med lys. Pænt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og ovenlysvindue. Stor rummelig stue med udgang til haven, askeparketgulv og god plads til både spisestue og sofastue. Stort soveværelse med skabe og vinduesparti mod haven.

Der er garage med nyere port. Desuden stor indkørsel med nyere og flot belægning. Velanlagt og overkommelig have, som man rigtig kan nyde. Flere super lækre træterrasser, hvor man kan nyde solen ugenert hele dagen. Haven er godt afskærmet fra vejen, så man er ganske ugeneret.

En meget flot og moderniseret villa - er absolut et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.