Finlandsgade 39, st., 6700 Esbjerg

Indflytningsklar villalejlighed i Esbjerg Midtby

Nu udbydes denne indflytningsklare villalejlighed, der med sin meget centrale placering er optimal for dem der ønsker at nyde byens faciliteter fuldt ud.

Lejligheden fremstår med HTH køkken fra 2013, flotte originale stuk lofter med rosette i stue og soveværelse mens der i resten af lejligheden er moderne gibslofter med indbyggede spots så belysningen er i top.

Lejligheden er en såkaldt anpartslejlighed. Det betyder, at du selv har fuld råderet over din lejlighed i stueplan, mens haven og kælderen deles med overboen. I kælderen er vaskefaciliteter delt op så du har din egen maskine.

Anparten indeholder:
Rummelig entré med god plads til overtøjet. Badeværelse med nyt inventar fra 2017. Stort soveværelse med et sæt faste skabe. Moderne køkken-alrum med god spiseplads. Stue med meget charmerende fritlagte murstensvægge.

Denne lejlighed byder således på en særdeles god beliggenhed, en klassisk men alligevel god indretning og muligheden for at nyde sommervarmen i den tilhørende have.

Så er du til midtbyen, men ønsker lidt luft når du er hjemme ved dig selv. så er denne anpart bestemt en mulighed for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.