Marbækvej 14, ST. TH., 6700 Esbjerg

Super lækker lejlighed i centrum med nyere køkken

I centrum af Esbjerg med gå afstand til mange af byens faciliteter, cykel afstand til vandet, svømmestadion og Blue Water Arena, ligger denne flot moderniseret lejlighed.

Lejligheden er gennemgribende renoveret og ligger i en sund ejerforening, hvor man bl.a. har skiftet tag og omfuget ejendommen. Lejligheden ligger i en høj stueplan, så man er ikke generet af forbipasserende.

Indeholder: Entre med klinker og gulvvarme som er videreført ud i køkkenet. Lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche, håndklædetørre og hængetoilet. Kontor med klikgulv. Super flot HTH køkken med hvide elementer, masser af bordplads og udgang til altan. Fra køkkenet er der adgang til stuen, hvor der er plads til både sofaarrangement og spisebord. Mellemgang med plads til overtøj og indgang til soveværelse med skabsvæg.

Det er tilladt at holde husdyr i ejendommen. I kælder er der kælderrum samt fælles vaskekælder hvor det er gratis at benytte vaskemaskine og tørretumbler. Der er endvidere tilhørende godt loftrum.

En rigtig flot lejlighed der står indflytningsklar og med få minutters gang til det pulserende byliv.

Skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.