Østervangsvej 19, 6715 Esbjerg N

Gl. Gjesing prisfornuftig ejendom på 185 m2 bolig.

Beliggende i det attraktive Gl. Gjesing tllbydes her funktionel villa med spændende potentiale for den rette familie. Villaen er i 2 plan og indeholder gode muligheder for indretning med familievenlig planløsning. Villaen er beliggende i dejlig velanlagt have med skøn terrasse med gode læ- og solforhold. Endvidere tilhørende garage samt redskabsrum/depot rum.

Der er kort afstand til byens indkøbsmekka med Bilka, specialbutikker og andre dagligvarebutikker, som kan nåes via et godt stisystem på få minutter - ligesom der er gode stisystemer til byens centrum som kan nåes på 10 min. på cykel.

Villaen indeholder i stueplan: entre, hall (kan indrettes med ekstra værelse), værelse, badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine, Køkken med spiseplads. Lys og indretningsvenlig opholdsstue. Soveværelse med faste skabe. Pejsestue med udgang til lukket syd-vestvendt terrasse og dejlig have.

1. sal: 2 værelser med faste skabe og stort disponibelt rum, der kan indrettes med ekstra værelse/badeværelse eller aktivitsrum m.v.

Alt i alt en spændende villa som rummer mange muligheder for den rette familie - beliggende i attraktivt område.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.