Ved Krotoften 5, 6720 Fanø

Skøn beliggenhed med udsigt til Esbjerg

Med gåafstand til nærliggende badestrand, hovedgaden og de hyggelige spisesteder og butikker, ligger denne rummelige ejendom, hvor man har udsigt til Esbjerg.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret med bl.a. tag, vinduer, døre, køkken og isolering, så den fremstår i en god stand og meget vedligeholdt.

Indeholder: Pænt lyst bryggers fra 2012 med god skabsplads. Regulært værelse, som de pt. bruger til tv-stue. Stue/bibliotek med direkte udgang til terrasse med udsigt til Esbjerg, som også kan bruges til soveværelse. Pænt nyere badeværelse med gulvvarme. Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler og opgang til loftrum. Flot Kvik køkken i åbent forbindelse til stue. Hyggelig stue med brændeovn og udgang til terrasse. Kontor. Rummeligt soveværelse med skabe. Lyst værelse med skabe. Badeværelse med bruseniche. Entre.

Der er solvendt dejlig have med flere skønne terrasser og en overdækket terrasse. Have er anlagt med flere niveauer og man har fantastisk udsigt til Esbjerg. Gårdhave, samt carport med redskabsrum.

En super fin villa med meget central beliggenhed og tæt på naturen. Få minutters gang til færgen og med cykelafstand til skole og børnehave.

Skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.