Kikkebjergvej 34, 6720 Fanø

UNIK BELIGGENHED - NABO TIL KIKKEBJERG PLANTAGE

Nu udbydes solid ejendom med en helt unik beliggenhed. Her har du nemlig naturen og Kikkebjerg Plantage som nabo, hvilket kun ganske få andre ejendomme på Fanø kan prale af.

Ejendommen har fået helt ny tagetage i 2006 i form af nyt tegltag samt nye spær. Her er derfor mulighed for, at udnytte 1. salen for de som måtte ønske flere kvm. og en tagetage med udsigt over plantage og by.

Huset fremstår meget velholdt og på en velanlagt grund på 1.037 kvm. med en nem forhave og en sydvendt baghave, hvor sol og natur kan nydes i fulde drag.

Boligen indeholder: Vindfang. Hall/Entré. Gæstetoilet. Soveværelse med faste skabe og adgang til eget bad. God størrelse badeværelse med bruseniche, badekar og med plads til enten puslebord eller vasketøjskurve. Værelse. Stue med udgang til terrasse. Stort værelse, der idag er indrettet med franske døre indtil stuen. Oprindeligt og velholdt køkken med spiseplads. Kæmpe stort bryggers, her er der mulighed for at indrette ekstra værelse (se plantegning).

1. sal: Her er der opgang fra bryggers. 1. salen fremstår rå, med pladegulv og hanebåndspær. Så her er god mulighed for at etablere værelser, bad, stue eller hvad man måtte ønske sig og få væsentlig flere kvm.

Til ejendommen er endvidere god garage samt gode udhuse.

Grunden og beliggenheden taler for sig selv, men her er gode arealer til selve huset og gode forbindelser til både skole og indkøb.

Denne ejendom har mange muligheder enten for dem derønsker at etablere 1. salen eller for de der blot ønsker at benytte husets nuværende kvadratmeter. Så book en fremvisning, så du selv kan opleve ejendommen og dens muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.