Vestervangen 60, 6715 Esbjerg N

Pragtvilla på 262 etagemeter, i Gl. Gjesing ved Nørreskoven

Sjælden udbudt kvalitets villa med skøn beliggenhed i det populære Gl. Gjesing tæt ved Nørreskoven, og kort afstand til indkøbs meka med Bilka og Esbjerg Storcenter, samt andre special butikker. Desuden tæt ved Esbjergs sportsmekka på Gl. Vardevej med fodboldstadion, Dokken, svømmestadion Danmark og nyopført ishockey arena for blot at nævne nogle af de mange aktiviteter området byder på. Desuden den naturskønne Nørreskoven med dyrepark, og et hav af natur- og motionsstier - eller bare en smuk naturoplevelse.

Huset fremtræder overalt top moderne med mange smarte detaljer, og hvor kun de bedste materialer er anvendt - huset har mange spændende lysindfald som giver en god atmosfærer overalt i huset. Indretningen er funktionel og familie venlig, og er godt forbundet med den store overdækkede altan med udsigt til en smuk solnedgang samt den syd vendte terrasse - hvor der er masser af sol og læ. Der er solceller på taget, der begrænser eludgiften til det minimale - desuden altan med varme i gulv og loft - som giver god mulighed for forlængelse af udvendig ophold.

Huset indeholder i stueplan: Entre med garderobe plads, gæstetoilet, værelses afdeling med stort soveværelse med adgang til lækkert badeværelse samt walk-in (kan evt. indrettes til ekstra værelse) samt børneværelse med faste skabe. Midt i huset finder man den store stue med brændeovn og udgang til terrasse og altan. Der er mulighed for indretning af tv-stue, opholdsstue, spisestue - alt i alt et fantastisk rum med en masse spændende lysindfald. Desuden stort lækkert køkken/ alrum med alt i moderne inventar og hvidevarer og adgang til bryggers.
Kælderen er lys og venlig med såvel udvendig som indvendig trappe og indeholder 2 store disponible rum med mange anvendelsesmuligheder, badeværelse samt depotrum/vinkælder og baggang med installation for vaskemaskine og tørretumbler.

Desuden tilhørende carport, redskabsrum/værksted samt lukket ugeneret have, der er anlagt, så den er let at hold, med græsplæne og stor terrasse.

Tag med på en spændende bolig oplevelse - du bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.