Rørkjærsgade 52, 6700 Esbjerg

198 etagemeter i Rørkjær skoledistrikt

Denne ejendom er hele 198 kvadratmeter fordelt på 2 etager med hhv. 111 kvm. i stueplan og 87 kvm. i kælderniveau.

Ejendommen er beliggende på en god lille grund på 427 kvm., hvor du udover garage har en sydvestvendt velholdt baghave med solvendt og delvis overdækket terrasseareal. Endvidere er ejendommen placeret meget tæt på Esbjerg midtby i den attraktive bydel "Rørkjær".

Ejendommens stueplan er indrettet således, at man nemt kan skabe bl.a. et godt køkken-alrum i åben forbindelse til stue i forskudt niveau. samtidig med at der er 2 værelser, badeværelse og toilet. Kælderplan er med en fornuftigt loftshøjde og gode disponible rum, samt et kæmpe vaskerum mv.

Ejendommen indeholder idag i stueplan: Vindfang. Entré med trappe til kælder. Køkken med originalt inventar. Soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til bad, med lyse klinker, brus og badekar. Ekstra værelse. Toilet ligeledes med lyse klinker. Spisestue med sildebensparketgulv. Stue i forskudte niveuaer og med stort vinduesparti mod haven i den nedsænkede del, hvor der er klinkegulv.

Kælder indeholder: Stort disponibelt rum. Kæmpe stort vaskerum med bad. 3 øvrige disponible rum, der har været brugt til hhv. værksted, opbevaring og viktualierum/spisekammer.

Huset rummer rigtig gode muligheder, køber må dog påregne omkostninger til renovering og modernisering af huset.

Der er som nævnt mange gode muligheder for såvel indretning som planløsning, så book en uforpligtende fremvisning og få set det med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.