Ryttervænget 4, 6710 Esbjerg V

171 m2 totalrenoveret og helt indflytningsklar villa

Nu udbydes en helt igennem fantastisk ejendom - med ALT hvad man ønsker sig.

Nyt tegltag fra 2017 med 30års garanti, træ-alu lav-energi vinduer og døre, hulmursisoleret samt vandskuret murværk fra 2017. Gulvvarme overalt samt intelligent varmestyring i hele ejendommen i form af systemet Danfoss Living Connect, der kan styres fra Iphone/Android.

Indvendigt er alt renoveret i 2012, bl.a. med Invita inventar og gipslofter overalt, samt Corian-køkkenbordplade.

Udover boligareal på 171 m2, får man her en gennemrenoveret og isoleret garage på 24 m2 med el-hejseport samt en nyopført carport fra 2017 på 22 m2. I forlængelse af stuen, har man et skønt overdækket terrasseareal på 20 m2 med ovenlysvinudue og troldtekt-lofter med spots.

Haven er anlagt med et kæmpe stort og solvendt flisebelagt terrasseareal, samt et godt område med græs, hvor der er plads til både gynger og trampolin.

Boligen indeholder:
Entré med faste skabe. Separat bryggers m. vask, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt masser af opbevaringsplads. Kæmpe stort køkken-alrum og stue ud i et, med et skønt lysindfald fra de mange vinduer. Forældreafdeling med soveværelse, walk-in samt stort badeværelse med dobbelt-spa, stor bruseniche samt væghængt toilet. Børneafdeling med 3 værelser og badeværelse ligeledes med stor bruseniche og væghængt toilet.

KORT SAGT - DEN HER EJENDOM ER 100 % INDFLYTNINGSKLAR OG EN EJENDOM DER BARE SKAL SES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.