Åskrænten 26, 6710 Esbjerg V

Gennemført kvalitetsvilla - god indretning

Med god beliggenhed på blind vænge i Sædding udbydes spændende kvalitetsvilla med funktionel indretning. Villaen har lukket og velanlagt have med gode solvendte terrasser og tilhørende garage og redskabs/hobbyrum. Desuden tilhørende 19 m2. udestue i meget god stand. Villaen er beliggende i det populære Sædding tæt ved indkøb, skole, fritidsfaciliteter og Sædding Strand, og et veludbygget stisystem til midtbyen og områdets øvrige faciliteter.

Indeholder: Entre med god garderobeplads. Badeværelse med bruseniche og pæne lyse klinker. 2 børneværelser, det ene med faste skabe. Soveværelse med faste skabe. Pænt gæstetoilet. Velfungerende bryggers med pæne lyse elementer og tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med spiseplads, lyse elementer og gulvvarme. (mulighed for åbning mod stue for indretning af køkken/alrum samt åben stue.) Desuden tilhørende stor lys, indretningsvenlig vinkelstue og udgang til dejlig udestue, hvorfra der er adgang til terrasser og den lukkede have.

Til ejendommen er der tilhørende solfanger.

En super villa i meget fin stand og med en optimal indretningsløsning, hvor hver m2 er godt udnyttet. Tag med på en spændende og uforpligtigende boligfremvisning - du bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.