Hegnet 6, Vejrup, 6740 Bramming

Høj kvalitet til billige penge - luksus køkken samt opvarmet bjælkehytte

Vi præsenterer her et kvalitetsbyggeri - Her får du fuldmuret villa med integreret garage med el-port, genvex anlæg samt vandskurede vægge og gulvvarme overalt. Udvendigt har du en opvarmet bjælkehytte i høj kvalitet, med internet og tv udtag samt en skøn have med stort terrasseareal.

Ejendommen er beliggende på lukket villavej i Vejrup, som er en skøn landsby med et stærkt lokalsamfund. Vejrup er beliggende op mod mindre skov, med kort afstand til Sneum Å. Her er kun 5 min. til motorvejen og ca. 25 min. til Esbjerg og Ribe, så en meget central landsby der desuden har egen skole, børnehave, SFO, sportshal og indkøbsmulighed.
- Du kan også læse mere om Vejrup på deres hjemmeside: https://vejrup.dk/by/

Boligen indeholder: Entré med klinkegulv. Gæstetoilet. Invita køkken-alrum og stue ud i et. Køkkenet har granitbordplade samt masser af smarte og brugbare detaljer, der gør hverdagen både nemmere og sjovere. Indretningsvenlig stue med fantastisk lysindfald fra det store vinduesparti, samt udsigt ud til den velanlagte have. Værelse med klinkegulv. Badeværelse med brus samt installation til vaskemaskine. Soveværelse med faste skabe og direkte udgang til terrassen. Værelse ligeledes med faste skabe.

I forlængelse af den integrerede garage har du et frostfrit rum, hvor huset installationer er placeret og hvor du har masser af plads til opbevaring.

Bjælkehytten er et kapitel for sig. Den er opvarmet og her er mange muligheder. Du kan bl.a. benytte den til erhverv eller forkæle teenageren med "egen bolig". Måske et "Herre-værelse" eller en ekstra stue. Hytten er godkendt til beboelse og rummer de 20 kvm ud af det samlede boligareal på 156 kvm.

Grunden er smukt anlagt med gode solvendte terrassearealer, hegn og skur i vedligeholdelsesfrie materialer samt en unik have hvor sjælen for fred.

Så bestil en fremvisning af denne flotte villa på en lukket villavej i Vejrup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.