Vibækvej 9, 6740 Bramming

Villa med super hyggelig atmosfære

Energioptimeret, charmerende, renoveret, indflytningsklar osv. osv.
- VIL DU HAVE DET? og samtidig bo billigere end du bor til leje???

Hvis JA, så tag et kig på denne ejendom. Ejendommen er renoveret gennem en årrække og som det seneste har facaden fået en renovering i 2016, hulmursisolering i 2016 og et nyt gasfyr fra 2017, så varmeudgiften er lav.

Ejendommen er placeret i byen Endrup. Byen byder på en skøn natur i form af Sneum Å der løber igennem byen, 900 meter til Vibæk grusgrav, hvor der er ruter til mountainbike, fine skovområder samt Endrup Naturpark midt i byen.

Byen er samtidig placeret således, at du på 5 minutter er i Bramming og på 3 minutter rammer motorvejen og dermed har gode forbindelse til såvel Esbjerg som til Ribe, som begge nåes efter ca. 20-25 minutter.

Boligen indeholder i stueplan: Gulvvarme i hele stueplan. Baggang/bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort lækkert soveværelse med loft til kip, synlige spær og ovenlys vinduer. Skønt badeværelse med ovenlys vindue, bruseniche og væghængt toilet. Flot køkken-alrum med Kvik elementer, kogeø og udgang til terrasse. Køkken-alrum ligger i åben forbindelse til stuen, hvor der er plankegulv og brændeovn. Entre med trappe til 1. salen.

1. sal: stor repos med brændeovn og synlige spær, som kan bruges til ekstra stue eller værelse. Endvidere 2 gode og hyggelige værelser med synlige spær.

Ejendommen er pudset op og med betontagsten, beliggende på dejlig grund med hyggekroge og masser af plads til aktiviteter. På grunden er også stort redskabsskur og flere solvendte terrasser.

Her får man utrolig meget hus for pengene som er rigtig flot moderniseret og står fuldstændig indflytningsklar - Skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.