Langelandsvej 9, st. tv., 6705 Esbjerg Ø

BILLIGERE END AT BO TIL LEJE - ANDELSLEJLIGHED I SOLID FORENING

3 værelses totalrenoveret andelslejlighed på 82 kvm., beliggende i en rigtig god andelsforening med professionel administration.

Boligydelsen til foreningen udgør kun kr. 2.251 månedligt. En lav husleje, i en solid forening - en perfekt mulighed for at eje istedet for at leje.

Ejendommen har fået pålagt nyt tag i 2013. Foreningen er sund, med en god formue og en stabil boligafgift, jf. foreningens generalforsamlingsreferat.

Boligen har indvendig fået en totalrenovering for 4 år siden, hvor ALLE vægge, lofter og gulve er renoveret/skiftet og her kan bl.a. nævnes, at der er KVIK inventar i alle rum.

Lejligheden indeholder: Entré med faste skabe. Badeværelse med brus. Moderne køkken med gode skabsløsninger, opvaskemaskine og ovn placeret oppe i god brugshøjde. Stue med udgang til egen solvendt altan, hvor der er herlig udsigt over foreningens grønne område. 2 gode værelser.

Tilhørende brugsret til 2 kælderrum, fælles vaskekælder, samt dejlige udenomsarealer med både græsplæne samt legeplads.

Der er endvidere mulighed for leje af garage (der er dog en venteliste man skal skrive sig på).

Her er derfor en oplagt mulighed, for dem som søger tryghed i hverdagen, så bestil en uforpligtende fremvisning allerede idag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.