Norgesgade 31A, 2., 6700 Esbjerg

Lejlighed med god altan - centralt beliggende nær Torvet i Esbjerg

I en meget smuk ejendom beliggende i hjertet af Esbjerg med få minutters gang til torvet udbydes denne skønne 2 værelses lejlighed med ny stor altan fra 2014, tilknyttet parkeringsplads i gården samt fælleshave.

Lejligheden er beliggende i den flotte gamle Norgesgade hvorfra der er kort afstand til alle midtbyens faciliteter såsom Gågaden, Biblioteket, Banegården, mange af byens spisesteder, samt gode indkøbsmuligheder.

Lejligheden fremstår meget velholdt, her kan bl.a. nævnes et flot køkken med elementer fra 2001. Stuevinduet og altandøren er skiftet i 2018, der er kommet ny bagdør i 2016 samt en stor altan i 2014.

Ejerforeningen er god og velfungerende, hvor vedligeholdelse sker løbende efter vedligeholdelsesplanen. Trappevask er en del af fællesudgifterne. Forældrekøb er tilladt.

Lejligheden indeholder:
Entre med adgang til hele lejligheden. Stort soveværelse med stukloft og udgang til en dejlig altan med morgensol. Stor højloftede stue med stukloft og udsigt til torvet. Køkken med flotte elementer fra 2001, indbygnings ovn, vaskemaskine og induktionskogeplade fra 2016/2017 samt opvaskemaskine fra 2013. Alle rum undtaget badeværelse har velholdt plankegulv. Pænt badeværelse med bruseniche. Godt stort kælderrum renoveret i 2013.

EN INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I EN SMUK OG STILFULD EJENDOM.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.