Ringen 54, ST. TH., 6700 Esbjerg

Beliggende tæt ved byens centrum, kun få 100 meter fra indkøbscentret "Broen", gågaden og banegården, men i meget rolige omgivelser og i velfungerende ejerforening, sælges meget populær ejerlejlighedstype i stueplan med tilhørende stor terrasse og gode p-plads forhold. Ejerforeningen og ejendommen er solid og meget veldrevet med bla. trappe- og vinduesvask indeholdt i fællesudgifterne. Ejendommen har desuden fået nyt tag, tagrender og efterisoleret loftsrummet i 2018, hvor denne lejlighed har betalt sin del. Det er lovligt at holde husdyr så længe de ikke er til gene og det er ligeledes muligt at udleje lejligheden med bestyrelsens tilladelse.

Lejligheden indeholder: entre med sorte klinker og garderobeplads bl.a. faste skabe med skydelåger. Flot badeværelse fra 2015 med klinkegulv med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Bruseniche med klinker.
Soveværelse med trægulve. Kontor/gæsteværelse med faste skabe. Soveværelse og ekstra værelse kan evt. lægges sammen. Stort køkken med spiseplads og lyse elementer. Lys indretningsvenlig stue med lysde træulve og udgang til dejlig sydvestvendt lukket terrasse direkte til foreningens store grønne fællesarealer.

Desuden eget kælderrum samt god fælles kælder med bl.a. plads til cyker m.v.

En populær lejlighed, god beliggenhed i centrum, fantastisk ejerforening, stor sydvestvendt terrasse samt gode parkeringeforhold direkte ved lejligheden.

Lejligheden fremtræder overalt pæn, lys og velholdt og står indflytnings klar.

Ring og forhør nærmere - tag med på en uforpligtigende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.