Mosevangen 28, 6710 Esbjerg V

Dejlig familievilla i Sædding

Nu udbydes denne utrolig velholdte rødstens-villa i Sædding.

Ejendommen er placeret i et skønt område, på lukket villavej uden gennemkørsel, hvorfra der er rigtig gode stiforbindelser både til Fovrfeld, Gl. Gjesing og Sønderris, samt tæt på 3 gode skoler: Fovrfeldtskolen, Vitaskolen samt privatskolen Markusskolen.

Ejendommen er med sine 140 m2 meget veludnyttet og har bl.a. en ugeneret have samt carport og gode udhuse. Endvidere skal nævnes at taget er skiftet i 1995 og der er løbende skiftet vinduer i bl.a. stue, bryggers, soveværelset og børneværelse.

Boligen indeholder:
Entré. Pænt gæstetoilet med gulvvarme. Fordelingsgang med garderobeplads. Soveværelse med skabsvæg. 3 gode værelser, ligeledes med faste skabe. Stort velholdt badeværelse med badekar, gulvvarme samt bruseniche. Renoveret køkken fra 2010 med spiseplads, elementer fra Ballingslöv og solide hårde- hvidevarer. Skøn indretningsvenlig stue, hvor der er plads til stort spisebord i den éne ende og sofagruppe i den anden, samt direkte udgang til have og terrassearealer. Rummeligt bryggers med vask, skabsplads og vaskemaskine.

Endvidere tilhørende super skøn solvendt have, med dejlige terrassearealer, super gode og brugbare udhuse, flere hyggelige kroge samt mange flotte træer og buske, der gør haven fuldstændig ugeneret.

Bestil en fremvisning af denne gode familievilla allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.