Fiskenes Kvarter 63, 6710 Esbjerg V

INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG I SØNDERRIS

INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG I SØNDERRIS

I Sønderris med attraktiv beliggenhed med gode stisystemer og foreningsliv samt tæt ved skole, indkøb og idrætsfaciliteter, ligger denne velholdte andelsbolig i to plan med lukket gårdhave.

Andelsboligen ligger i en lukket lomme, hvor man frit kan færdes og hvor børn har mulighed for at benytte den fælles legeplads og grønne områder der er tilknyttet foreningen - så der er rig mulighed for at nyde udelivet.

Boligen indeholder:
Stueplan:
Entré med trappe til 1. sal. Super flot køkken i åben forbindelse til stuen. Rummelig stue med udgang til terrassen/haven.

1. sal:
Repos. Lyst badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Soveværelse med faste skabe. Værelse hvor der ligeledes er faste skabe.

Taget på andelsboligforeningens ejendomme er skiftet i hhv. 2002 og 2012 og der er i 2017 foretaget hulmursisolering af boligerne. Endvidere er alle lodrette vinduer samt døre i denne andel udskiftet i 2017, mens der er bestilt håndværker til at skifte glas i skråvinduerne.

Til boligen er endvidere tilknyttet eget skur på 4,5 kvm., som er placeret lige uden for boligen.

En super fin og indflytningsklar andelsbolig og med skønt udemiljø i baghaven/terrassen, hvor du har direkte udgang til fælles grønt areal.

Bestil en uforpligtende fremvisning, og få en snak om mulighederne i andelsboligen, og om den solide andelsboligforening der står bag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.