Holbergs Alle 20, 6700 Esbjerg

Murermestervilla på 234 etagemeter i Digter kvarteret.

Charmerende og spændende villa med god beliggenhed i det populære Digter kvarter i roligt område med kort afstand til Esbjerg centrum.

Villaen er beliggende i ældre, fuld opvokset lukket have, der er anlagt så den er let at holde, med mange spændende hygge kroge, lege områder og gode terrasse forhold med direkte adgang til huset. Desuden tilhørende carport med redskabs rum.

Huset indeholder: entre med opgang til 1. sal og nedgang til kælder. Gæstetoilet i pæne lyse farver. Køkken i almue stil med mange smarte detaljer og med klinkegulv ført igennem fra entre med gulvvarme. Herfra adgang til tilbygningen fra 1999 som indeholder stort lyst alrum med trægulv og pejs. Herfra er der udgang til terrasse og den lukkede have. Desuden dejlig lys stue med de oprindelige plankegulve som giver en dejlig hyggelig fornemmelse, i den stor og indretningsvenlige stue.
1. sal indeholder: Soveværelse med faste skabe, børneværelse med faste skabe. Lækkert badeværelse med kar samt ekstra værelse/legerum/kontor/gæsteværelse.
90 kvm tør kælder med god højde, som indeholder: vaskerum/brygger med klinkegulv og installation for vaskemaskine/tørretumbler. 3 gode disponible rum med mange anvendelses muligheder samt dejligt badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme.

Alt i alt en spændende villa - som vi gerne fremviser - ring og forhør nærmere, kontakt Jan Christensen 21441099.

Villaen fremtræder overalt såvel indvendig som udvendig pæn og velholdt og hvor der er taget hensyn til huset arkitektur ved udvidelse i 1999 hvor man har indpasset tilbygningen i huset oprindelige arkitektur, så huset i dag fremstår som en harmonisk enhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.