Høstvej 2, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

186 kvm. stor villa med helt ugeneret beliggenhed i Andrup

Søger du en stor villa i Andrup eller Esbjerg omegn ???

Her får du 186 kvm. bolig fordelt i 2 plan. Her er bl.a. vedligeholdelsesfri iverplank beklædning udvendig, en dobbelt carport så du kan gå tørskoet ind i huset, et køkken og bryggers fra 2010, 2 badeværelser fra 2008 og 2017, samt en moderne planløsning med separat forældre- og børneafdeling.

Grunden er utrolig skønt beliggende, med en helt ugeneret baghave der har flere niveauer, gode hyggelige opholdsarealer samt udsigt til skov og natur.

Boligen indeholder i stueplan:
Bryggers fra KVIK fra 2010 med installation til vaskemaskine og tørretumbler, samt vask og masser af skabsplads. Køkken-alrum, ligeledes fra KVIK fra 2010, med gulvvarme, direkte udgang til terrassen og baghave, franske døre til stuen samt trappe til 1. sal. Stor stue med brændeovn, ligeledes med direkte udgang til terrassen. Entré. Værelse med skabsvæg. Forældreafdeling, med stort badeværelse fra 2017, med gulvvarme, stor bruseniche, væghængt toilet samt håndklædetørre. Soveværelse med faste skabe.

1. sal indeholder:
3 gode værelser. Badeværelse delvist renoveret i 2008, med lyst og flot inventar. Stor repos/opholdsstue, der idag benyttes som "mini-biograf" med surround sound samt "gamer-room" for husets børn.

Endvidere har ejendommen i forlængelse af carporten et godt redskabsrum samt værksted.

Huset og grunden er placeret skønt i Andrup, på en placerering hvor børnene kan færdes trygt omkring og lege for enden af den lukkede vej.

Bestil en uforpligtende fremvisning, du vil ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.