Ravnsbjergparken 47, 6710 Esbjerg V

Moderniseret prisvenlig ejendom i børnevenlige omgivelser

Med absolut attraktiv og meget børnevenlig beliggenhed, sælges denne flotte og løbende opdaterede villa i et plan. Fra ejendommen er der gode stiforbindelser rundt i området, til fællesarealer, kort afstand til REMA1000 og cykelforbindelse til skolen i Sønderris samt Den Internationale Skole

Udover de muligheder der er tæt på boligen, er der ligeledes fantastisk gode offentlige transportmuligheder med både tog og bus ind til Esbjerg Midtby.

Her er idag bl.a. soveværelse, 2 værelser og kontor og har man brug for flere værelser, kan der i stuen nemt etableres et ekstra værelse (se plantegning). Idag bruges den tidligere entré som kontor, men der kunne tænkes i mange planløsninger - Herunder evt. separat forældreafdeling.

Boligen indeholder: Bryggers med vask, skabsplads og installationer til vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgang. Rigtig pænt badeværelse fra 2010 med gulvvarme, inventar fra HTH, håndklædetørrer, bruseniche samt integreret vaskeafdeling med vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med skabsvæg. 2 gode værelser med faste skabe. Lækkert køkken/alrum fra 2005, med tidsløst inventar fra JKE, gulvvarme i klinker og med rigtig god spiseplads samt direkte udgang til haven. God rummelig vinkelstue med brændeovn. Kontor/entré. Gæstetoilet fra 2010.

Til ejendommen hører carport på 32 kvm. samt værksted og redskabsrum mv. Haven er anlagt vedligeholdelsesnemt og har plads til både leg og hygge.

Absolut et besøg værd. Ring for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.