Vangen 57, 6715 Esbjerg N

Attraktiv beliggenhed i børnevenlige Tarp

Med absolut børnevenlig og attraktiv beliggenhed for enden af lukket vej, og med have ned til skov og sø, ligger denne meget velholdte familievilla.

Her får man en moderne indretning, hvor man både har forældre- og børneafdeling, samt stor dobbelt garage med værksted. Tarp er meget populær blandt børnefamilier, da man har gode skoleforhold, idrætsaktiviteter samt indkøb lige i nærheden.

Indeholder: Pænt nyere bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Børneafdeling med tre gode værelser samt badeværelse med kar og gulvvarme. Pænt køkken/alrum med store glasskydedøre direkte til terrassen. Forgang. Stort lyst badeværelse med bruseniche og direkte adgang til soveværelse. Soveværelset er med god skabsvæg. Rummelig stue med franske døre til alrummet. Fra stuen er der ligeledes vinduesparti med skydedør til terrassen.

Haven har rig mulighed for både leg og boldspil, samtidig med at der er plads til køkkenhave og frugttræer. Stor terrasse, hvor man har stort udhæng på huset som gør, at man kan sidde under mindre overdækning når duggen falder om aftenen.

Så ønsker man en 1-plansvilla med en beliggenhed som er tryg for børn, og med skoven som nabo, er her muligheden. En ejendom som er blevet passet og plejet, men hvor der stadig er plads til at sætte sit eget præg, hvis man ønsker det.

Ring for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.