Torvegade 88, 1., 6700 Esbjerg

Fantastisk lejlighed i centrum med egen garage

Med central beliggenhed i Esbjerg og i gåafstand til Torvet samt alle byens faciliteter, sælges denne skønne lejlighed i 2 plan. Lejligheden er super flot moderniseret og fremstår overalt indflytningsklar.

Hele ejendommen har været igennem en gennemgribende renovering, hvor man bl.a. har fået skiftet tag og vinduer. Man har egen garage med port og dejlig fælles gårdhave, hvor der er rig mulighed for at nyde udelivet.

Indeholder:
Entre. Gæstetoilet. Pænt soveværelse med god skabsvæg og hvor man har udnyttet skunken til opbevaring og garderobe. Lækkert badeværelse med en avanceret bruseniche og lyst inventar. Rigtig pænt og enkelt køkken i åbent forbindelse til stue med brændeovn og plankegulv. Man kan også vælge at have spisestue/alrum i forbindelse med køkkenet, da man har yderligere en stue i forlængelse heraf. Nuværende spisestue har ligeledes plankegulv og skæve vinkler som fremhæver charmen ved lejligheden. Værelse med trappe til 2. sal.

2. sal: Rigtig stor repos/stue, hvor man har mange anvendelsesmuligheder. Her er hyggelige kroge og loft til kip med synlige spær samt brændeovn. Godt stort disponibelt rum som pt. anvendes til gæsteværelse. For enden af stuen har man indrettet et kontor - her kunne også etableres et disponibelt rum mere.

Kælderen byder på egen vaskesøjle samt stort kælderrum med god opbevaringsplads.

Der er fælles gårdhave - men med mulighed for at opdele i to, så man får hver sit område. Men et lille fint gårdmiljø med god plads til alle og hvor man er ugenert og afskærmet fra vejen.

Ønsker man en lækker lejlighed i centrum med egen parkeringsplads og med god plads til hele familien, er denne lejlighed absolut et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.