Sylvestervej 24, 6710 Esbjerg V

Hvis man søger en villa hvor alt - såvel indvendig som udvendig - fremtræder i top velholdt stand, er denne villa absolut et besøg værd. Super moderne materialevalg og funktionel design med god indretning med masser af lys. Lyst træ plankegulve og hvide gipslofter med spot i køkken/alrum og stue suppleret med ludbehandlede trælofter i de øvrige rum. Dette giver en god atmosfærer i hele huset, hvor man virkelig føler sig hjemme.

Huset er beliggende i Fovrfeld, tæt ved den populær skole Fovrfeld skole og Esbjergs mange idrætsfaciliteter samlet på Gl. Vardevej, som på cykel eller til fods, gennem den smukke Nørreskov kan nås på få minutter. Lukket have med gode sydvestvendte terrasser med gode læ forhold. Tilhørende god garage indrettet med hobbyrum/værksted. Desuden smuk velanlagt forhave, der er let at holde og med gode p-forhold for ekstra biler.

Huset indeholder: Stor lys entre med klinkegulv med gulvvarme, god garderobe plads samt skabsarrangement med låger fra gulv til loft indrettet med vaskemaskine/tørretumbler. Smart køkken/alrum i åben forbindelse med vinkelstue med glasparti mod haven. Der er udgang fra såvel alrum samt vinkelstuen til terrasserne. Fordelingsgang med 2 børneværelser, det ene med skabsvæg med skydelåger fra gulv til loft, det andet med faste skabe. Stort soveværelse med faste skabe. Stort lækkert badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, og mange smarte detaljer.

Kontakt os og book en fremvisning, og oplev denne spændende villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.