Kronprinsensgade 59, 1. TH., 6700 Esbjerg

Indflytningsklar ny lejlighed med stor tagterrasse

Nu udbydes sjældent set ejerlejlighed i midten af Esbjerg med en fantastisk tagterrasse på 22 m2.

Lejligheden er beliggende i den tidligere Realskole og fremstår derfor nyrenoveret og helt indflytningsklar, da lejligheden endnu ikke har været beboet.

Hovedbygningen blev indviet 4. december 1922, hvor Esbjergs ældste privatskole fra 1883 flyttede ind.
Flytningen af Realskolen i 2017 efterlod en unik mulighed for at omdanne de historiske bygninger til lejligheder og dermed bevare en vigtig historisk fortælling om Esbjerg for eftertiden. Bygningerne er omdannet med tanke på flere af skolens oprindelige særpræg, her kan bl.a nævnes det flotte skoletårn med det ikoniske skoleur. Man kan også næsten fornemme de mange elever, der har haft deres daglige gang på skolen og i gården gennem årene.

Indretning: Entre med skab til overtøj. Stort soveværelse med skabe og udgang til fin altan på 6 m2. Lyst badeværelse med bruseniche, skabe og vaskemaskine og tørretumbler. Stort køkken / alrum i ét med kogeø og gode skabe. Fra alrummet er der trappe til lejlighedens 1. sal og bygningens øverste etage.
1. sal: Værelse med skabe. Stor og lys stue med masser af dagslys pga det store parti mod tagterrassen. På tagterrassen på 22 m2 er der både plads til bord med stole samt et par liggestole. Her kan sommeren nydes i fulde drag med et par blomsterkrukker, grillen, gode venner og et glas køligt vin.

Lejligheden er indrettet med materialer af høj kvalitet og her kan bl.a. nævnes massive sildebensparketgulve og lyse klinker, gulvvarme overalt, VH7 køkken og bad fra HTH, træ/alu vinduer og meget andet.

Lejligheden skal simpelthen ses, så book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.