Fiskenes Kvarter 181, 6710 Esbjerg V

Andelsbolig med lav boligydelse i Sønderris

Nu udbydes denne velindrettede andelsbolig i sund forening, med lav boligydelse på kun 2.420,- pr. mdr.

Her har vi en bolig, hvor du kan få lov at boltre dig. Rammerne er helt perfekte - der er skiftet vinduer til træ/alu og boligens 111 m2 rummer bl.a. soveværelse og 3 ekstra værelser.

Til andelsboligen hører ligeledes: Carport, udestue, egen have, værksted samt redskabsrum. Alt dette fremstår flot og velholdt, og udover dette som hører eksklusivt til denne bolig, er der også et stort fællesareal, hvor der bl.a. er overdækket areal med borde/bænke og legefacilliteter.

Andelsboligen er beliggende med parkering lige ved boligen, og med kun ca. 200 m. i gåafstand til Rema1000 og Fakta. Sønderris har et veletableret stisystem, så du ligeledes har god forbindelse til skole, sportsplads, natur og alt det andet Sønderris og omegn tilbyder.

Boligen indeholder:
Entré. Køkken med spiseplads. Vinkelstue med god plads til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er udgang til udestuen, hvor dagene i det tidlige forår eller sene efterår rigtig kan nydes. Køkken og stue ligger i forbindelse med hinanden, så her kan også etableres et åbent køkken-alrum, såfremt man måtte ønske dette. Badeværelse med brus samt vaskemaskine og tørretumbler.

På 1. salen har man en fordelingsgang, hvor der er adgang til 4 gode værelser, 3 af dem med faste skabe.

Her har du nu muligheden, for en god bolig, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg, hvis man ønsker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.