Guldagervej 113, 6710 Esbjerg V

242 m2 bolig + 35 m2 integereret carport på 2.895 m2 stor grund

Går du med tankerne om at skabe din egen drømmebolig? - så se her!

Nu udbydes denne store familievilla på hele 242 m2. bolig samt en integreret muret carport på 35 m2 i det yderst attraktive Sønderris.

Huset er beliggende på en kæmpe stor grund hele 2.895 m2. Grunden fremstår idag med store beplantninger, men med den overordnede plan, kan du her skabe et udeareal der kan rumme alle. Her kan blive plads til et kæmpe stort terrasseareal, en plæne med plads til fodboldmål, legeplads mv., en god bred indkørsel direkte ned til den integrerede carport samt et stort areal der fremstår og er udlagt til grønt areal. Her får du derfor luft og natur samtidig med fornemmelse af at bo i et nybyggerkvarter.

Boligen fremstår oprindeligt og køber skal derfor påregne omkostninger til renovering, herunder bl.a. nyt tag. Murværk og sokkel har kun 4 stk. K2 bemærkninger i tilstandsrapporten, så rammerne er helt perfekte.

Boligen indeholder idag køkken, baggang, bad m. brus og toilet, samt separat ekstra toilet. Spisestue og stue ud i et samt franske døre til stue nr. 2, der er ca. 50 kvm. stor og med pejs. Fordelingsgang til soveværelse og 2 store værelser.

Vi har lavet et lille forslag til hvordan denne bolig kan indrettes, så den opdateres til en super moderne villa. Forslaget er bl.a. med stort køkken/alrum. Forældreafdeling med walk-in og kæmpe stort bad. Børneafdeling med 2 gode værelser og eget bad. Gæstetoilet. Regulært bryggers. Ekstra værelse til kontor eller barn nr. 3 - SE ALTERNATIV PLANTEGNING.

Denne bolig rummer masser af plads, og her kan du skabe en fantastisk bolig, hvor du selv kan bestemme indretningen og planløsningen, idet pris og stand hænger sammen.

Vi glæder os til at fremvise dig boligen, og giv blot et kald hvis du ønsker svar på spørgsmål inden fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.