Junivej 3, 6705 Esbjerg Ø

Prisvenlig veludnyttet villa med solvendt have i Andrup

I det populære Andrup og med en beliggenhed tæt på skole og natur, sælges denne veludnyttede villa i 1 plan.

Er ønsket derfor en villa, hvor du på 99 fuld udnyttede kvadratmeter har alt hvad man behøver, så er dette en god mulighed for dig.

Villaen fremstår løbende moderniseret og med en planløsning og materialevalg der giver en god ramme til et skønt hjem. Haven er sydvest vendt og har en god, halv overdækket terrasse.

Boligen er placeret i Andrup, som er et skønt og børnevenligt lokalsamfund og med bl.a. egen skole (til og med 9 klassetrin) og super god idrætsforening. Endvidere er Andrup i en god udvikling og ligger nær afkørslen til motorvejen.

Boligen indeholder:
Rummeligt bryggers med klinkegulv og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Entré med garderobeplads. Pænt køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er god plads til stort spisebord og sofagruppe. I stuen er der stort vinduesparti ud mod baghaven samt direkte udgang til den halv overdækket terrasse. Endvidere er der god brændeovn, der er placeret i hjørnet og dermed giver god varme til hele rummet og ligeledes kan nydes fra køkkenet. Fordelingsgang. Lyst badeværelse med bruseniche. Soveværelse samt 2 ekstra værelser, alle med faste skabe.

Baghaven er solvendt, ugenert beliggende samt primært anlagt med græs.

Her får man derfor en veludnyttet villa, der med sin indretning og pris giver både den nye familie plads og mulighed for at starte boligdrømmen.

En ejendom der er et besøg værd og ligger attraktivt i et godt og velfungerende landsbysamfund. Vi glæder os til at vise jer boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.