Nygårdstoft 5, 6720 Fanø

4 soverum - 7 personer - tilhørende sauna optimal udlejning.

Beliggende på en af Danmarks smukkeste og mest populære øer - Fanø - tilbydes dette spændende fritidshus.

Huset er beliggende på stor lukket grund, centralt på øen, hvorfra der er kort afstand til den smukke gamle "hovedby" Nordby med spændende gademiljøer og smukke gamle bevaringsværdige huse. Ejendommen er ligeledes med kort afstand til den populære strand ved Rindby som byder på en af nordeuropas bedste og bredeste sandstrande - ved lavvande op til 1 km bred. Der er ca. 10 km. til den smukke gamle skipperby Sønderho på Fanøs sydspids som rummer en helt speciel kultur for de ca. 100 fastboende - og som hvert år besøges af tusinder af turister fra ind- og udland.

Huset er velholdt og fremtræder overalt pænt og nymalet i sort træværk og med hvide sprossede vinduer, og bl.a. nyere tag fra ca. 2013, samt vinduer og nyere terrasse. Tilhørende store, dejlige delvis overdækkede terrasser med gode sol- og læforhold, samt tilhørende carport og redskabsrum.

Huset indeholder: Entre/fordelingsgang med garderobeplads, 4 gode soveværelse - 2 med dobbeltseng, 1 med 3/4 seng og 1 med enkelt senge. Rummeligt badeværelse med bruseniche og direkte adgang til sauna. Stor stue med brændeovn i åben forbindelse med køkken med alt i hvidevarer. Fra køkken og stue udgang til terrasser.

På grund af huset størrelse, gode indretning, høje standard og de mange gode faciliteter er det helt optimalt til udlejning og har de seneste år haft en lejeindtægt på ca 95.000 kr + forbrug - en rigtig god investering kombineret med de gode skatteregler for udlejning.

Tag med på en spændende boligoplevelse i dette dejlige fritidshus, uanset om man ønsker en optimal investering i et "udlejningshus" eller blot et fristed hvor familien kan slappe af og nyde den smukke og afslappende natur, på den smukke ø - Fanø - eller en kombination hvor man udlejer i nogle perioder og selv benytter i andre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.