Svendsgade 64, ST. TV., 6700 Esbjerg

Lejlighed med muligheder

Beliggende på rolig vej i centrum kun få minutters gang til Torvet, Gågaden og Nørreskoven tilbydes 65 m2 god lejlighed med spændende indretningsmuligheder.

Lejligheden er beliggende i god og solid ejerforening med dørtelefon, pæn velholdt opgang, tilhørende lukket have med terrasse og bord-/bænke sæt, kælder med fælles cykelrum, vaskerum/tørrerum og 5 m2 kælderrum tilhørende lejligheden.

Ejendommen har nyere tag fra 2015.

Lejligheden er med de oprindelige trægulve der er afhøvlede og fremstår flotte, samt delvis med stuklofter - alt fremstår lys og venligt.

Indeholder: Entre med garderobe plads. Toilet med klinkegulv. Pænt køkken med lyse elementer og udgang til solvendt altan. Brus med klinker. Stort soveværelse med arbejdsbord og garderobeskab fra gulv til loft. Stor lys stue med gode indretningsmuligheder.

Køkkenet er p.t. indrettet med et rum indrettet som bad med klinker på væg. Rummet ville let kunne indrettes med køle-/frys eller andre køkken elementer. Væggen i WC mod køkkenet kunne flyttes ca. 75 cm. så der kan indrettes badeværelse med brus.

Spændende lejlighed med god beliggenhed - og mange muligheder.

Kontakt os for nærmere oplysninger og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.