Norddalsparken 67, 6710 Esbjerg V

Populær beliggenhed og boligtype - tæt ved Fourfeldtskolen

Med attraktiv og god beliggenhed i Norddalsparken tæt ved den populære Fourfeldt skole og daginsitution tilbydes her spændende villa, som kun har haft en ejer, og derfor fremtræder med original indretning og materialevalg. Ønsker man en villa med mulighed for at sætte sit helt eget præg på ønskevillaen - er chancen her.

Villaen er beliggende på rolig villavej med ugeneret have med tilhørende bred indkørsel, carport og redskabsrum og beliggenhed tæt ved dagligvarerbutik og den naturskønne Nørreskoven og byens sportsmekka på Gl.. Vardevej hvor alle sports- og fritidsaktiviteter er samlet.

Villaen fremtræder overalt såvel udvendig som indvendig med original indretning og materialevalg - men i pæn stand.

Indeholder: vindfang, entre med garderobeplads og adgang til gæstetoilet. Fordelings gang med adgang til 3 værelser, 2 med faste skabe samt forældre soveværelse med skabsvæg. Alle rum med traditionel parketgulv i god stand. Desuden tilhørende stort bryggers med og vaskevaskine/tørretumbler samt håndvask og god skabsplads.
Fra entre adgang til lukket spisekøkken. Stor lys vinkelstue hvor vinklen let kan tillægges køkken så man får køkken/alrum i åben forbindelse med stue. Fra stuen er der udgang til stor lukket sydvendt terrasse og herfra videre til den lukkede have.

Alt i alt en spændende villa med mange muligheder og en meget populær beliggenhed for børnefmilien.

Ring/mail og aftal nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.