Skoleparken 27, ST. TH., 6705 Esbjerg Ø

Super flot 3 værelses lejlighed, med mulighed for tilkøb af egen garage.

Nu udbydes denne super flotte lejlighed i Skoleparken. Lejligheden er beliggende i en god ejendom med professionel administreret ejerforening.

Lejligheden er løbende renoveret, sidst med træ/alu vinduer som er betalt at tidligere ejer. Endvidere er der tilhørende flotte udenomsarealer og gode parkeringsforhold. Til denne her lejlighed er der endvidere mulighed for at tilkøbe en garage.

Lejligheden her er beliggende i "enden" af ejendommen hvilket har den fordel at man i stuen og badeværelset har vinduer, som giver stuen et dejligt lysindfald, og god mulighed for udluftning i badeværelset.

Denne lejlighed er af nuværende ejer sat flot i stand med både køkken, badeværelse med gulvvarme, samt flotte nye gulve og skabe i lejligheden.

Indeholder:
Entre med garderobeplads. Flot køkken med hvide elementer, god spiseplads, samt installation til vaskemaskine (der er også tilhørende fælles vaskekælder). Dejligt rummeligt soveværelse med skydelågsskabe. Flot badeværelse med lyse vægfliser, hvide elementer, stor bruseniche samt gulvvarme. Stor lys og indretningsvenlig stue med udgang til dejlig solvendt altan. Godt ekstra værelse, som kan bruges til fx. børneværelse eller kontor.

Tilhørende eget kælderrum.

Forhør nærmere til denne skønne lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.