Grønlandsparken 66A, 6715 Esbjerg N

Populært rækkehus i et plan i Grønlandsparken.

Et af de meget populære rækkehus i et plan med tilhørende lille lukket have/terrasse udbydes nu til salg. Huset er på 71 velindrettede m2. og fremtræder overalt pæn og velholdt i lyse farver med lyse trægulve eller lyse klinker.

Indeholder: lys entre med garderobe plads samt lyst klinkegulv. Køkken i lyse farver med spiseplads samt lyse klinker på gulv og væg samme type og mønster som i entren. Stor lys indretnings venlig stue med trælofter og trægulve. Udgang til lille lukket sydvestvendt terrasse/have hvor man ugeneret kan nyde solen og roen tæt ved den naturskønne Krebsetien. Soveværelse med faste skabe samt ekstra værelse/kontor. Badeværelse med klinke på gulv med gulvvarme og klinker på vægge.

For enden af rækken som indeholder 3 boliger er der fælles rum med vaskemaskine og tørre mulighed - samt mulighed for afsætning af cykler og haveredskaber og møber.

Et spændende rækkehus i det populære Grønlandsparken - tæt ved indkøb og off. transport og det naturskønne område ved Krebsstien med gode muligheder for cykel - gåtur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.