Skads Byvej 25F, 6705 Esbjerg Ø

Super flot nyere villa i børnevenligt område.

Beliggende i den populære landsby Skads/Andrup i nyere børnevenlig udstykning, direkte i forbindelse med daginstitution og med cykelsti med kort afstand til den populære folkeskole, Skads skole, tilbydes spændende, nyere villa opført i 2013 på 169 m2. bolig samt 47 m2 dobbelt garage med vognport. Her er god mulighed for værksted og hobbyafdeling. Lukket og børnevenlig udstykning med gode fællesarealer til legeområde og børnevenlige veje og stier hvor børnene kan lege ugeneret.

Villaen er beliggende i dejlig opvokset have med god stor sydvestvendt terrasse hvor man ugeneret kan sidde og nyde eftermiddags- og aftensolen, over et måltid i velanlagt have der er let at holde.

Huset indeholder: stor garage hvorfra der er direkte adgang til entre, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i arbejdshøjde, samt gode skabs- og vaskeforhold. 3 gode rummelige børneværelse samt tilhørende kontor/gæsteværelse. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Køkken/alrum i åben forbindelse og med lyst klinkegulv med gulvvarme - husets hjerte med masser af charme,miljø og hygge. Herfra udgang til dejlig delvis lukket terrasse med gode solforhold. Desuden tilhørende depotrum til diverse madvarer m.v. - (enhver husmoders drøm - når man først har prøvet det).

Forældre afdeling med soveværelse med faste skabe og direkte adgang til lækkert badeværelse. Hyggelig opholdsstue der er let at indrette og med udgang til terrasse.

Overalt gulvvarme samt troltex lofter - desuden energibesparende solfanger anlæg monteret på taget.

Alt i alt en spændende villa med optimal beliggenhed for børnefamilien der sætter det trygge og nære forhold til lokalområdet i centrum - kom med på en spændende boligfremvisning - I bliver ikke skuffet.

Villaen er beliggende i den populære landsby Skads/Andrup tæt ved motorvejen, lufthavnen og med god cykelsti til Esbjerg - som kan nåes på kort til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.