Sprogøvej 112, 6710 Esbjerg V

Super beliggenhed i Fovrfeldt total moderniseret villa.

I et af Esbjergs mest populære områder, Fovrfeldt, tilbydes denne spændende og moderniseret villa, 145 optimalt udnyttet kvm. Ejendommen er beliggende i børnevenligt kvarter, på lukket og ugeneret torv, hvor børnene kan lege, tæt ved den populære folkeskole Fovrfeldt skolen - og områdets mange faciliteter, bl.a. sportsmeka på Gl. Vardevej.

Villaen er beliggende i lukket og fuld opvokset have, der er velanlagt og let at holde, med gode terrasse- og læforhold, samt anlagt så der kan laves gode lege forhold for børn. Desuden tilhørende carport og redskabsrum med god plads i super stand.

Villaen indeholder: Entré/bryggers med lyse elementer, god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med brus og lyse klinker på gulv og væg, samt lyse elementer. Desuden 3 gode lyse værelse og forældreafdeling med direkte adgang til stort badeværelse med kar og brus. Husets centrale rum, hvor familien samles - stort lækkert køkken/alrum med tilhørende vinkøler, i åben forbindelse og adgang til sydvest vendt terrasse og lukket haven. Rummet er smukt indrettet med masser af lys og mange smarte detaljer. Lys indretning, venlig og hyggelig stue med adgang til alrum via fransk dobbeltdør.

Villaen fremtræder overalt super moderne med lyse rum, og nyistandsat med optimal og tidssvarende materialevalg, med hvide lofter og gennemgående planke gulve, samt bryggers, gang og badeværelser med klinkegulv med gulvvarme.

Sjælden udbudt ejendom med super beliggenhed og smagfuld istandsættelse - kontakt Jan Christensen og tag med på en bolig oplevelse ud over det sædvanlige - I bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.